👑 Hvor meget kan man låne hos Kronelån

Hos Kronelån kan man låne alt fra helt ned til 1.000 kroner og helt op til 20.000 danske kroner. På selve Kronelåns hjemmeside finder du på selve forsiden en lille justérbar beregner, hvor du nemt og enkelt kan udvælge dit lånebeløb og allerede dér se hvor meget lånet koster.

Kronelån superkredit
Beløb 1.000 - 20.000 kr.
Løbetid 3 - 90 måneder
ÅOP 24.9 - 24.9 %
Udbetaling I dag 09:35
  • Ansøg på 2 minutter
  • Svar med det samme
  • Udbetaling døgnet rundt - Også i weekenden
Ved et samlet kreditbeløb på 10.000 kr. over 12 mdr. Min/max. månedlig ydelse 1003,70 - 1044,40 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,44%. De samlede kreditomkostninger er: 2288,60 kr. inkl. et administrationsgebyr på 2000 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb er 12.288,60 kr. - ÅOP 24,9%. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Hvad koster det at låne ?

Det er stort set aldrig gratis at optage privatlån á la typer som dem man finder på Kronelån, Kviklån, Basisbank og lignende. Låneudbyderne skal tjene på at låne penge ud, og det gør de på renterne og omkostningerne ved at oprette lånet. På Kronelån kan du via hjemmesiden altid se hvor meget et givent lån vil komme til at koste dig. Det er en god fingerregel at vide, at et lån altid bliver dyrere jo længere tid du ønsker at betale det tilbage over. Vælger du derimod en kort tilbagebetalingsperiode, vil du opnå en lavere rente og dermed lavere slutomkostninger for dit lån hos Kronelån.

Hvad skal man opfylde af krav for at kunne låne hos Kronelån ?

For at kunne komme i betragtning til et lån hos Kronelån skal du være myndig. Det vil sige, at du skal være fyldt 18 år inden ansøgningen sendes afsted. Udover det skal du kunne fremvise en gyldig dansk folkeregister-adresse. Det vil sige, at du altså skal have bopæl i Danmark for at kunne låne hos Kronelån. Sidst men ikke mindst er det vigtigt at du kan fremvise en eller anden form for årsindtægt. Man kræver ikke at du er millionær for at du kan låne hos dem, men man skal gerne kunne vise en mindre fast årsindkomst, således at man kan bekræfte at man trods alt er i stand til at tilbagebetale lånet.

Lån penge hurtigt

At optage et privatlån på nettet er en forholdsvis nem og hurtig proces, men hos Kronelån kan du låne penge hurtigt. Kronelån opererer med såkaldte straksoverførsler, som i realiteten er bankoverførsler der overføres prompte. Ansøger du om dit lån indenfor åbningstiden hos Kronelån og bliver du godkendt, vil du kunne opleve at dit lån overføres samme dag, ja sågar indenfor en time. Straksoverførslen igangsættes med det samme, så snart du er godkendt til lånet, og pengene vil altså ankomme nærmest øjeblikkeligt. Det er en fantastisk feature, hvis man virkelig står og mangler et rådighedsbeløb her og nu.

Kronelåns låneguide

På selve forsiden af Kronelåns hjemmeside finder du en udførlig guide til hvordan du forholder dig til låneprocessen. Der er en step-by-step guide som viser præcist hvad du skal gøre for at låne.
Proceduren er som følger:

  1. Du swiper dig frem til præcist det beløb du ønsker at låne via låneberegneren på forsiden af Kronelåns hjemmeside. Her ser du med det samme hvad lånet samtidig kommer til at koste dig alt efter hvilken tidsperiode du ønsker at tilbagebetale det over.
  2. Efter at have lagt dig fast på et lånebeløb skal du udfylde låneansøgningen. Det tager nærmest ikke mere end et minuts tid at udfylde.
  3. Når du har udfyldt låneansøgningen er det blevet tid til at underskrive Kronelån-aftalen med dit NemId. Når først du gør det vil Kronelån kunne indhente de rette data om dig fra Skat og vil derefter hurtigt kunne danne sig et overblik over din nuværende økonomiske situation. Ud fra det træffer de så en endelig beslutning om om du kan blive godkendt eller må afvises.
    4. Nærmest øjeblikkeligt derefter vil du få svar fra Kronelån om afgørelsen vedrørende dit lån. Der går ikke mere end højst et par minutter før du får det definitive svar.
    5. Når du så er endegyldigt godkendt, vil der derefter automatisk blive sat skub i en overførsel. Der er som nævnt tale om en straksoverførsel, så du vil modtage pengene indenfor få timer, ja nærmest indenfor få minutter.

Baggrunden for Kronelån

Kronelån er en ærkedansk virksomhed som udbyder lån til de danske forbrugere. Kronelån er en underafdeling af den større Capitolia-koncern, som har base i indre København. Capitolia er under opsyn af Finanstilsynet så al sikkerhed for kunderne er i højsædet. En ærkedansk virksomhed under opsyn af den danske stat.

Kronelån login

Hos Kronelån skal du ikke til at oprette dig som kunde med brugernavn og lignende. De samarbejder med NemID (download nøgleapp) hvilket betyder at du som helt ny kunde kan logge ind via dit NemId. Det betyder at du har dit helt eget personlige log in fra start, og det betyder ydermere, at Kronelån allerede dér vil have fået verificeret din bruger ID, eftersom NemID netop er en unik borger log in for alle danskere. Det er nemt og enkelt og det er især en sikker løsning for både dig som bruger men også for Kronelån.

Kontakt

Skulle du løbe ind i problemer på deres hjemmeside eller skulle du have en forespørgsel til noget vedrørende et lån, så er det altid muligt at tage kontakt til Kronelåns kundeservice.
Der er flere forskellige måder at kontakte dem på, hvis du har spørgsmål eller problemer.

Du kan kontakte dem pr telefon indenfor åbningstiden, som er hverdage mellem 08.00 – 16.00. Telefon-linjen er nok den bedste løsning hvis dine problemer er af akut karakter. Her kommer du netop i mundtlig kontakt med en medarbejder hos Kronelån, som vil kunne guide dig igennem dit problem.

En anden løsning er at skrive en mail. Disse besvares også i åbningstiden, præcist som telefon-opkaldene. Her er der mere tale om mindre presserende problemer, hvor der samtidigt eventuelt skal vedsendes dokumenter eller screen shots af problemer. Du kan også vælge Kronelåns livechat. Her kommer du i øjeblikkelig skriftlig kontakt med en medarbejder. Sidst men ikke mindst findes de også på Facebook. Man gør sit bedste for også her at besvare alle forespørgsler som stiles til Kronelån på virksomhedens Facebook-profil.