CapitalBox (Ferratum Business)

CapitalBox – tidligere Ferratum Business

Vi kender det alle, der er en masse ting vi gerne vil have opnået. Specielt hvis du er ved at starte en virksomhed op. Det kan være at du er entreprenør og har brug for et kapital indskud til din fantastiske ide før du kan komme i gang. Det kan også være at du er et veletableret firma, men bare mangler lidt ekstra til firmajulefrokosterne, eller til at finanserne et projekt. CapitalBox (Ferratum Business) er til dig der har behov for en form for finansiering. De har base over det meste af Norden. Så uanset om du kommer fra Stockholm, Helsinki, Vilnius eller København. Ferratum Business er 100% dedikeret til dig der har en mindre virksomhed, men har behov for noget finansiering. Det her er CapitalBox kommer ind i billedet. De kan hjælp dig med dit problem.

ferratum business

Ansøg

CapitalBox fungere under det kendte Ferratum Group

Det er ligegyldigt hvor dit hovedkontor er i din entreprenør virksomhed, CapitalBox fungere under det kendte Ferratum Group.  Ferratum Group er en stor og ledende europæisk finansieringsvirksomhed. De er oven i købet børsnoteret på børsen i Frankfurt. Derudover er de kendt og har aftaler i over 25 lande verden over. Det gør dem til en troværdig virksomhed at låne penge af. For er der noget mindre entreprenør virksomheder skal have, så er det sikkerhed. Hele det økonomiske aspekt af en mindre virksomhed er usikkert. Derfor er det ekstremt vigtigt at en mindre virksomhed har en finansiel sikkerhed. Det kan du få med CapitalBox (tidligere Ferratum Business). Der er ikke noget der skal holde dig tilbage.

CapitalBox forstår at din virksomheds økonomiske situation kan ændre sig hurtigt, og derfor er den normale bankfinansierings metode ofte for langsom eller blot ikke en mulighed. De vil derfor gerne hjælpe dig med at imødekomme din virksomheds behov. De vil gøre det nemt og forsyne ejerne af de mindre virksomheder med en driftskapital, så de kan udføre deres drømme.

CapitalBox benytter sig af den bedste teknologi

CapitalBox benytter sig af den bedste teknologi, til at finde det bedste match til din virksomhed. De benytter sig af de bedste og mest veludannede lånespecialister, så du kan komme hurtig i gang. Uden at du og din virksomhed skal igennem en lang proces med sikkerhedsstillelse, interviews for slet ikke at snakke om papirarbejde. Du bliver godkendt hurtigere uden en masse bøvl.

En virksomhed er ikke noget uden deres principper, så det besidder CapitalBox selvfølgelig også. De arbejder ud fra tre principper dedikation, bekvemmelighed og enkelthed.

Dedikation: De arbejder primært kun med mindre virksomheder, også stræber de sig efter, at sige ja, når bankerne siger nej. De åbner muligheder for et konkurrencedygtigt Danmark. Derudover bestræber de sig på at give dig og din virksomhed den bedste låneoplevelse der findes.

Bekvemmelighed hos CapitalBox

Du vil ikke opleve en lang proces hos CapitalBox . Det hele går hurtigt hos dem. Faktisk så hurtigt, at fra du har fuldført din ansøgning til du får din finansiering, burde der ikke gå mere end 2 dage, og endda mindre. Derudover skal du ikke igennem et langt ansøgningsskema. Det burde nemlig ikke tage mere end 10 minutter. En ting er at ansøgningsprocessen skal være smertefrit. Men hvornår har du så midlerne? CapitalBox bestræber sig på, at dine midler bør være udbetalt inden for 1 dag, fra du får din godkendelse

Sidst men ikke mindst har vi enkelthed:

Hos CapitalBox skal tingene være nemt og enkelt, men vigtigst af alt. De lånevilkår du læser, skal være transparente og lette at forstå. Og nu til den vigtigste del, betalingen. Betalingen skal være let, og du skal have mulighed for at lave et overskueligt budget, så du kan få den bedste økonomi i din virksomhed, baseret på dine indtægter. Endeligt skal du låne penge til din virksomhed på de rigtige vilkår. Du skal derfor have mulighed for at se lånevilkårene på den mest gennemsigtige måde overhoved muligt.

Hvis du stadig ikke føler at du har helt styr på alle tingene, inden du skal lave dit første virksomhedslån? Så kan du altid finde ”De oftest stillede spørgsmål” eller give dem et kald. Det bedste ved CapitalBox er at du ikke skal igennem sikkerhedsstillelse, interview eller papirarbejde. De har en mere enkel tilgang til tingene. De kigger og basere deres beslutninger på baggrund af din virksomheds pengestrøm. De kigger simpelthen bare på den pengestrøm de kan se i dine banktransaktioner. De understreger også at en kreditvurdering ikke udelukkende skal måle din virksomheds succes.

CapitalBox kan ikke bare tilbyde dig en enkel og transparent måde at låne penge på, til din virksomhed. Det hele er nemt og du får den bedste behandling, der ikke tager en evighed. På den måde skal du ikke igennem alle mulige mærkelige processer, hvor du ikke er sikker på om du overhoved bliver godkendt. Med CapitalBox bliver du hurtigt godkendt, så du kan komme i gang med dine virksomhedsdrømme. Du kan endda låne fra 15.000 kr. til 750.000 kr. Det er altså helt op til dig hvordan du bruger dem. Alle  entreprenører virksomheder skal have muligheden for at vokse sig store og økonomiske stærke på deres egne præmisser. Hos Ferratum Business er der ingen skjulte gebyrer og du kan indfri dit lån med op til 18 måneder.

Du skal selvfølgelig opfylde nogle helt naturlige og enkle krav før du kan få dine virksomheds vision og mission til at gå i opfyldelse. Dit firma skal have været i drift i minimum 18 måneder. Derudover skal din virksomhed have mere end 550.000 kr. I årlige indtægter. Det sidste krav er, at alle direktørerne skal være bosat i Danmark.

Ansøg