Denti

👩‍⚕️ Denti – Rentefrit tandlæge lån

Lån nemt penge hos Denti.dk. Vi skal alle have råd til at gå til tandlægen. Det er bare ikke altid at det er vores første prioritet. For der er virkelig andre ting i verden vi hellere vil bruge de penge på. Man kan dog ikke komme uden om det. Det er vigtigt at tage til tandlægen og hos Denti har de gjort tandlæge besøg til overskueligt, i hvert fald når det kommer til økonomien. Hos Denti kan du låne penge til dit tandlægebesøg og dele din betaling op i små bidder. Det er hurtigt, sikkert og nemt. Du kan låne mellem 2.500 og 50.000 kr. så det er altså ikke kun til de små tandlæge besøg. Det er også til dig, som skal have fikset det helt store.

lån penge til tandlæge med denti

OBS: Vi har ingen aftale med Denti – Vis andre lån her.

Denti tilskudsberegner

På Denti´s hjemmeside finder du en overskuelig tilskudsberegner, der kan hjælpe dig med at se, hvor mange penge du kan låne. Lån mellem 2.500 og 50.000 kr. Det eneste du skal bruge er dit NemId også skal du indtaste dit navn og dit CPR nummer for at se om du kan benytte dig af Denti. Du kan både bruge det som privat person, eller som erhvervsdrivende hvis du har din egen tandlægeklinik eller arbejder som tandlæge. Så kan du give dine patienter mulighed for at benytte sig af Denti.dk når de skal have en tandlæge tid. Smartere bliver det ikke. Som erhvervsdrivende skal du bare udfylde en formular og så kontakter de dig fra Denti. Hos Denti for du også 6 måneders rentefrit betalingsordning på op til 7000 kr. Du får svar inden for få minutter om din tandlæge kan benytte sig af Denti.

denti tilskudsberegner

Team Denti – Kundeservice

Du kan nemt og enkelt kontakte Denti, hvis du ikke kan få svar på, om et tandlægelån passer til dig. Du kan ringe til dem mandag til fredag mellem kl. 8 og 16 eller du kan skrive en mail til deres support afdeling. Her sidder de klar til at besvare dine spørgsmål, så godt de kan. Det kan være du ikke har fået svar, på den formular du udfyldte eller at de virkelig bare haster med et tandlægebesøg. Er du i tvivl om hvor troværdige Denti er. Det skal du ikke være, så snart du klikker ind på deres hjemmeside, bliver du mødt af en professionel opsætning og fremragende anmeldelser på Trustpilot. Her har de massere af gode anmeldelser og medvind fra andre patienter og tandlæge klinikker, der har haft gode oplevelser med Denti.

denti

Besøg Denti Facebook side

Følg dem på deres Facebook side, og bliv opdateret med spændende nyheder om tandlæge branchen. Her kan du læse endnu flere anmeldelser af og få et indblik, hvor nemt og enkelt det er at få et smertefrit tandlæge lån. På Facebook siden kan du også læse om de nyeste tandlægeklinikker som de samarbejder med. På den måde, er det meget nemmere for dig, at se om du skal beholde din tandlæge eller skifte til en ny, hvor du kan benytte dig af Denti.

Hjem » Låneudbydere » Denti

Seneste nyheder