Følg din drøm og lån 100.000 kr.

Opdateret 19. januar 2021

Der er mange ting man kan lave i verden, uden at have mange penge på kontoen. Men det vil dog altid være rarest at have penge på kontoen, og gerne mange af dem. Hvilket er lige præcis derfor, at mange i dag tager et lån. Du kan tage et lån mange steder, udfordringen er at finde det rigtige sted at låne pengene. Specielt hvis du gerne vil låne 100.000 kr. Det er nemlig ikke alle steder du kan låne 100.000 kr.

Der findes dog låneudbydere der har speciale i at låne dig alle de penge du har behov for. Men hvad skal pengene så bruges til? Det burde være noget af det første du beslutter dig for. Hvad enten det er en fantastisk ferie med hele familien, renovering af lejlighed eller hus, eller bare ekstra til forbrug. Du bestemmer heldigvis helt selv, det er det smukke ved et forbrugslån du kan følge din drøm og låne 100.000 kr. Uden du skal forklare hvad pengene skal bruges på.

Inden du låner 100.000 kr.

Så snart du har besluttet dig for at låne 100.000 kr. er udfordringen at finde den rigtige låneudbyder, men hvor finder man lige sådan en. Der er mange muligheder, og når du tager et lån på 100.000 kr. kan det godt betale sig at finde den rigtige låneudbydere med den rigtige rente. Du kan nemlig sagtens tage et lån i banken uden at det føles som om du låner i banken. Der er nemlig mange låneudbydere, der faktisk er banker. Det betyder at de har et godt økonomisk fundament, og du skal derfor ikke bekymre dig om troværdighed og høje renter. Fordelen ved at låne gennem en låneudbydere der også er en bank, er at renten ofte er lav

Hvor kan man låne 100.000 kr.

Låneudbydere der også er en bank, hvor finder man dem henne? Santander Consumer bank er en af dem.

  1. Du skal for eksempel være fyldt 18 år.
  2. Du skal have bopæl i Danmark
  3. Du må ikke være registreret i RKI
  4. Du skal have en minimum indtægt på 225.000 kr. om året.

Sådan tager du drømmelånet

En ting er at have fundet det rigtige sted, at tage drømmelånet på 100.000 kr. En anden ting er at udfylde låneansøgningen, for hvordan er det nu lige man gør. På vores hjemmeside, kan du nemt benytte dig af vores låneberegner, som giver dig et overblik over dit fremtidige lån. Med låneberegneren kan du beregne dit lån, så du nemmere kan udfylde din låneansøgning.

Her er et eksempel. Du starter med at vælge hvor meget du vil låne, i dette tilfælde er det et lån 100.000 kr. eksempel. Derefter vælger du hvor lang tid din løbetid skal være på. 24 måneder til 144 måneder. Det vil sige fra 2 år til 12 år. Hvis du for eksempel låner 100.000 kr. og vælger en løbetid på 54 måneder eller 4,5 år.

Herefter kan du se hvor meget dit lån kommer til at koste dig. Med dette eksempel vil dit lån 100.000 kr. komme til at have kreditomkostninger på 43.000 kr. Derudover vil dine månedlige omkostninger være på ca. 2600 kr. Så snart du er færdig med at lege med låneberegneren og finde det lån der passer til dig, kan du ansøge om lånet. Du har 14 dages returret.

Gode råd inden du låner 100.000 kr.

Det er altid en god idé at sætte sig ind i nogle små ting inden du tager et lån på 100.000 kr.  Det første råd, som kan virke meget basalt er at kigge din økonomi igennem. Men hvad indebære det så.

Det betyder at du kigger på dine indtægter og dine udgifter, og derefter kigger på, hvad du har til rådighed hver måned. Derefter kan du passende lægge et budget, så du kan se hvor meget du har råd til at betale af på dit lån om måneden. Hvis du for eksempel kun har råd til at betale 2000 kr. af på dit nye lån 100.000 kr. så kan det være du skal have en længere løbetid, så du ikke køre din egen økonomi i sænk.

Gode råd part. 2

Når du har gennemgået din egen økonomi. Kan det være en god idé at lægge et budget for, hvordan du skal bruge dit nye lån på 100.000 kr. Det kan virke åndsvagt, men det er aldrig en dårlig idé at planlægge hvordan pengene skal bruges. På den måde får du også mere ud af dem. Den næste gode idé, er at kigge på Ikano Banks hjemmeside og finde “de ofte stillede spørgsmål” Her kan du læse de spørgsmål, som andre har stillet før dig.

Det kan være en god idé at læse dem, så du er helt forberedt på dit nye lån på 100.000 kr. Der kan nemlig være mange spørgsmål forbundet med et lån på så mange penge. Det kan være spørgsmål som, hvornår har jeg mit lån til rådighed på min konto, hvordan kan jeg indfri mit lån du gerne vil have svar på.