Lån penge som studerende

Lån penge selvom du er studerende

Det kan være hårdt at studere, både på et økonomisk plan, men bestemt også på et socialt plan. Man har ikke den frihed man gerne vil have, og man har slet ikke råd til det man gerne vil have. Det er der dog heldigvis råd for. For du kan sagtens låne penge som studerende. Du kan endda låne penge til bolig som studerende, hvis det er det, du står og mangler.

Uanset om du, som studerende mangler penge til bolig eller andet, så skal du ikke lede længe for at finde et lån, der passer til dig. Når man som førstegangs låner, skal ud og låne penge, kan det være frustrerende ikke at vide hvor man skal gå hen og låne pengene. Der er nemlig så mange låneudbydere, at det kan være en kæmpe jungle at finde rundt i. Hvis du læser med her, kan du få et overblik og de bedste steder at låne penge, til den billigste pris. For vi vil vist alle sammen gerne have et billigt lån, med en billig rente. Studerende eller ej.

Gode og billige lån til studerende

Det handler om at finde det helt rigtige lån, og det er derfor noget, man skal tage sig tid til. Det er meget forskelligt, hvor mange renter og gebyrer, der er på et lån, men når man gør forarbejdet godt, kan man være sikker på at finde det helt rigtige.

Hvis man er studerende, og er på udkig efter et lån, er man så heldig, at det langt de fleste steder ikke tager mange minutter at udfylde en ansøgning, og man vil i de fleste tilfælde allerede kunne få pengene på sin konto dagen efter. Det giver derfor rig mulighed for, at man kan låne penge til det, man går og drømmer om.

Når man er studerende, har man ikke altid så mange penge mellem hænderne, men hvis man ansøger om et lån, giver man sig selv flere og gode muligheder. Lån penge som studerende, og du behøver på denne måde ikke vente med at have det sjovt. Man kan låne penge til alle tænkelige ting, og det kan eksempelvis være til en ny cykel, en ny computer eller en rejse. Man kan også låne penge til uforudsete udgifter eller til alt andet, man ønsker sig. Det er risikofrit at låne penge, når blot man er sikker på, at man kan betale pengene tilbage igen.

Lån penge som studerende, og du behøver aldrig mere gå på kompromis med noget som helst. At have flere penge mellem hænderne sikrer livsglæde, og det er der ikke nogen, der skal snydes for. Der har aldrig været så mange gode og eftertragtede udbydere på markedet som den dag i dag, og det kan derfor anbefales at ansøge om et lån allerede i dag.

lån penge som studerende

Flere penge mellem hænderne

Det kan være af afgørende betydning, at man får flere penge mellem hænderne, da man på denne måde får flere muligheder. Sådan er det også, når man er studerende, og der er ingen grund til at vente med at have det sjovt, til man er færdiguddannet og har et fast job. Det er her, et lån kommer ind i billedet, og det kan gøre en stor forskel. Lån penge som studerende, og du vil ikke være langt fra at indfri alle dine drømme.

Lånemuligheder til unge studerende

Når man er studerende, kan man de fleste steder låne penge, når blot man er fyldt 18 år. Der er derfor ikke noget, der hindrer en i at ansøge om et lån, når blot man er nået denne alder. Mulighederne er mange, og lånene er tilmed meget eftertragtede.

Lån penge som 18 årig studerende

Udfordringen er at finde en låneudbyder, der vil låne en studerende penge. Låneudbyderne har ofte nogle krav man skal opfylde før man kan låne. Det kan være disse 3:

  1. Man må ikke være RKI registreret
  2. Man skal være fyldt 18, 20 eller 23
  3. Man skal have en minimum årlig indkomst på 120.000 kr.

Hvis du bare opfylde 2 af kravene så er du godt på vej. Låneudbydere, der gerne vil låne studerende penge er ofte de større banker. De har nemlig bedre sikkerhed, og du som studerende kan føle dig mere tryg, når du låner hos f.eks. Santander Consumer bank. Det første du kan gøre inden du låner penge som studerende, er at beslutte dig for, hvad pengene skal bruges på. Det er næsten det vigtigste du skal beslutte dig for. Det ville nemlig være rigtig ærgerligt, hvis du lånte en masse penge, og sløsede dem væk, specielt som studerende. Så hvad enten du vil låne penge til bolig som studerende eller forbrug er op til dig.

Studerende skal også kunne låne penge

Der er flere muligheder, for dig der skal til at optage et lån som studerende. Der er nemlig mange låneudbydere, der tilbyder fordelagtige lån med lave renter. Santander Consumer bank, er f.eks. en af dem. Inde på deres hjemmeside, finder du en smart låneberegner du kan benytte dig af, inden du optager et lån. Santander Consumer bank, har 2 forskellige privatlån. Et privatlån på over 50.000 kr. og et privatlån på under 50.000 kr. Her skal du altså allerede taget dit første valg. Valget giver selvfølgelig sig selv, hvis du ved hvor mange penge du skal låne som studerende, til f.eks. bolig indskud. Dernæst burde du tjekke deres krav. Du opfylder dem sikkert allerede, men gør det endelig for en sikkerheds skyld. Deres krav til et privatlån, er at du skal være fyldt 18 år, og du skal minimum have en årlig indkomst på 120.000 kr. Det er faktisk ikke særlig meget. Det vil svare til at få 10.000 kr. om måneden, og det gør man, selvom man er studerende. Så langt så godt.

Sådan tager du et lån som studerende

Efter du har valgt om du vil tage et lån på under eller over 50.000 kr, kan du benytte dig af Santander Consumer banks låneberegner. Her skal du vælge, hvor mange penge du gerne vil låne og hvad din løbetid skal være på. Altså hvor lang tid, du vil være om at betale det tilbage. Hvis du f.eks. gerne vil låne 30.000 kr. til et boligindskud eller en ferie, og du vælger en løbetid på 48 måneder, det vil sige 4 år. Så vil du have en månedlig udgift på ca. 810 kr. Derudover er der også mange andre smarte fordel ved at låne hos Santander Consumer bank. Du skal for eksempel ikke stille sikkerhed, de tilbyder en attraktiv lav rente og deres ansøgningsproces er både hurtig, enkel og nem.

Gode råd inden du låner

inden du låner penge som studerende, er det altid en god idé at sikre sig, at det ikke vil skade ens økonomi. Din økonomi som studerende er skrøbelig i forhold til en lønmodtager. Derfor kan det sagtens betale sig, at tjekke ens økonomi igennem. Det betyder at du helt slavisk kigger på dine indtægter og udgifter. Altså hvor mange penge for du ind om måneden, og hvad har du af regninger der skal betales. Det kan være husleje, forsikringer, mad, mobil og tv abonnement. Derefter kan du nemt danne dig et overblik over, hvad du egentlig har tilbage. Hvis du her kan se, at du har råd til at betale 810 kr. af til dit nye lån, uden at gå i minus eller tage af din opsparing, jamen så kan du sagtens ansøge om et lån. Du kan selvfølgelig også sagtens gøre det alligevel, det er bare altid rart ikke at stresse over ens økonomi. Derfor er det en god ide inden du låner penge som studerende, at lægge et budget.

Hvis du mangler svar

Som sagt kan det være en jungle at låne penge som studerende. Det kan for det første være svært, hvis du ikke engang ved hvor du skal starte henne. Derefter kan det være endnu svære, at vide om du som studerende overhoved er egnet til det. I forhold til din alder og indkomst. Du skal derfor ikke være bange for, at kontakte den låneudbyder, du synes der giver dig det bedste tilbud. Du kan ofte få fat på dem mellem 8-16 i alle hverdage, og nogle har endda også åbent i weekenderne, hvis det haster. Du som regel kontakte dem over mail, telefon eller chat. De sidder klar til at besvare dine spørgsmål, det er derfor de er der. Hvis du er mere tryg, ved at finde svaret selv. Så kan du altid finde en form for svar på deres hjemmeside. De er nemlig rigtig gode til, at lave diverse FAQ sider.

Der er lukket for kommentarer.